Kero Blaster Oyunu Nasıl Oynanır

Kero Blaster Oyunu Nasıl Oynanır
Kero Blaster Oyunu Nasıl Oynanır

Kero Blaster Oyunu İzle

Farklı Oyun Arayışında Olanlar İçin Kero Blaster

Atış ve vuruş oyunu olarak nitelendirilmekte olan Kero Blaster oyununda kahramanımız yeşil kurbağa iş başında. Kero Blaster oynarken aynı yerden bir kaç kez geçmeniz gerekmekte bunun nedenlerinden birisi de kaybettiğiniz anda tekrar oyuna başlamanız gerektiği. Bu tekrarlar biraz can sıksa da bağımlısı olabileceğiniz bir oyun. Gerek arka fonda çalan müziği gerekse görselliği oldukça güzel.

Oyunda birbirinden farklı dört ana silah bulunmakta seviye ilerledikçe silahlar değişmekte ve silahların gücü artarak ilerleme sağlanmakta. Kahramanımız yeşil kurbağamız aktif olarak sürekli hareket etmek zorunda bir yandan yukarıdan atılan engellerden kaçacak diğer yandan düşman ateşlerinden kendini koruyacak. Oyuncular epey zorlanacak gibi gözüküyor. Oyun sırasında düşmanlarımızdan olan tazı oyuncunun hızını kesmek ve yavaşlatmak için sürekli hareket halinde.

Karşınıza ya bir kanepe çıkabilir ya da etrafta bol olarak göreceğiniz mayınlar. Dikkatli oynarsanız kolay hedef olmaz oyunu can kaybetmeden oynayabilirsiniz. Bol aksiyonlu zıplamalı, engelli farklı bir oyun arıyorsanız Kero Blaster tam size uygun. Kolaylıkla oynayabileceğiniz bağımlısı olabileceğiniz bir oyun.

Oynarken eğleneceğiniz gerçekten vakit geçirdiğinize değecek bir oyun. Klasik tarzda yan kaydırmalı oyunları sevenler için oluşturulan bir oyun. Androis oyunları arasında en çok tercih edilen oyunlar arasında. Bir önceki oyun olan cave story den daha güzel renk ve görüntü kalitesinde her yaş kullanıcıya hitap edecek oyun sınıflandırılmaları arasında yer alır.

Ekran üzerinde bulunan yön tuşları ile rahatlıkla oynayabilirsiniz.
Oyun tuşları;
Sağa sola hareket: “←”, “→”
Yukarı: “↑”
Zıplama: “Z”
Ateş: “X”
Menü: “ESC”

Kero Blaster Oyunu Minimum Sistem Gereksinimleri:
Windows XP(DirectX9.0c) veya Windows 7(DirectX 11) İşletim Sistemi

Kero Blaster Trailer, Kero Blaster Oyunu izle, Kero Blaster Oyunu indir, Kero Blaster oyunu ne zaman çıkıyor, Kero Blaster oyunu nasıl oynanır, Kero Blaster oyunu oyna

Yorum Yaz

© 2015 bedava oyun indir
Sitemizde yer alan tüm oyunlar üretici firmaların piyasaya sürdükleri demo sürüm oyunlardır. Sitemizde kesinlikle tam sürüm oyun bulunmamaktadır.

Sitemap | XML